Pagina românească despre ateism
Monday, 6 September 2010, 23:10 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   FORUM Help Search CHAT Login Register  
+-Articole şi resurse
[Ateu/Atee. Ateism.] [Iluştri necredincioşi] [Argumente ateiste] [Moralitate fără niciun dumnezeu] [Logică şi argumentare] [Cazierul religiei] [Comunitatea Ateistă]
« previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Daca cineva nu vede un lucru nu inseamna ca acel lucru nu exista.  (Read 4855 times)
Cowboy
Banned
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #30 on: Monday, 31 August 2009, 00:45 »

Asa, ca papagalu'... Minte proprie ai, sau doar repeti prin copy/paste ineptiile altora?

Si il parafrazez pe Voltaire aici, ca se potriveste perfect pentru "argumentele" crerationist-cretine servite:

Ciorapii se potrivesc perfect in picioare, e evident ca picioarele au fost proiectate pentru ciorapi, ochelarii se potrivesc perfect pe nas, e evident ca nasul a fost proiectat pentru ochelari.

Tare indraznete dar nu si precise cuvintele care le spui.

Oricum simpatice ideile care va domina viata..

Ochelari au fost proiectati pentru nas si nu invers..Ciorapi pentru picior si nu invers...Planeta pamant pentru noi si nu invers... thumbsup
Bezbojnicul
Organizator
Veteran/Veterană

Безбожник

Ignore
« Reply #31 on: Monday, 31 August 2009, 01:06 »

Ochelari au fost proiectati pentru nas si nu invers..Ciorapi pentru picior si nu invers...Planeta pamant pentru noi si nu invers... thumbsup
Adicǎ noi oamenii am proiectat pǎmântul, la fel ca ciorapii şi ochelarii! Ce nu înţelegeţi mǎi pǎgânilor?  LOL LOL LOL
willmark01
Me hazn't has faith
Rezident/Rezidentă

Religion is indeed shocking

Ignore
« Reply #32 on: Monday, 31 August 2009, 01:19 »

Off-topic:Cowboy am vazut ca ai ajuns la 17 postari.Noi pe forumul schizofrenico-ortodox rar ajungeam la 13...think about that! Wink
godless1859
Veteran/Veterană

BLASFEMIA E SFÂNTĂ!

Ignore
« Reply #33 on: Monday, 31 August 2009, 01:25 »

Tare indraznete dar nu si precise cuvintele care le spui.

Oricum simpatice ideile care va domina viata..

Tot vii pe aici, ne pui intrebari noua, dar nu doresti sa raspunzi la nimic. Ti-am pus si eu una...o mai pun odata.

Ce intelegi prin faptul ca ceva exista? Sau altfel, cum deosebesti tu lucrurile care exista fata de acelea care nu exista? Poate pare o intrebare simpla, dar tin sa te anunt ca nu e chiar atat de simpla. Oricum, as dori te rog un raspuns, sau macar un exemplu.

After coming into contact with a religious man I always feel I must wash my hands (Nietzsche)
toxicMDR
The Skeptic
Rezident/Rezidentă

It`s funny because ..

Ignore
« Reply #34 on: Monday, 31 August 2009, 01:29 »

Uite cowboy, una dintre urmasele turmei esti tu, iar ciobanul reprezinta biblia (sau scrierile care iti conduc tie viata) ... Vezi ce intelegi de aici smile

"Aveţi 10 porunci, băi băieţi, şi vă mai scriu eu câte vreţi, daţi-mi doar o cretă împuţită şi patru pereţi." Parazitii

Help me change shit for shit. Thanks
Cowboy
Banned
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #35 on: Monday, 31 August 2009, 01:31 »

Pentru godless1859.

Scuze pentru raspuns intarziat.
Cea ce exista este cea ce: simtim,vedem,auzim s.a.m.d.....oricum stiu ca vrei sa zici ca daca nu il vezi pe Dumnezeu cum poti sa sti ca exista nu-i asa?...??...??
toxicMDR
The Skeptic
Rezident/Rezidentă

It`s funny because ..

Ignore
« Reply #36 on: Monday, 31 August 2009, 02:01 »

Vei afla ca dumnezeu nu exista dupa ce mori, dar e nasol ca nu te poti intoarce sa ne spui ca aveam dreptate

"Aveţi 10 porunci, băi băieţi, şi vă mai scriu eu câte vreţi, daţi-mi doar o cretă împuţită şi patru pereţi." Parazitii

Cowboy
Banned
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #37 on: Monday, 31 August 2009, 02:06 »

Dar de ce nu ma pot intoarce?.
toxicMDR
The Skeptic
Rezident/Rezidentă

It`s funny because ..

Ignore
« Reply #38 on: Monday, 31 August 2009, 02:08 »

CE !? Sa explic pe intelesul tau, cand mori e ca inainte sa te conceapa parintii si logic (smile) ca nu poti face nimic pentru ca nu existi

mihai_1991
The anti-theist atheist
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #39 on: Monday, 31 August 2009, 02:13 »

@Cowboy: iata ce spunea Epicur despre moarte:
"Dacă sufletul nu este decât un compus material de atomi, nu avem de ce să ne temem nici în legatură cu călătoria lui în regatul morţii, sau în legătură cu diferitele reîncarnări, credinţe obişnuite pentru greci. Nu avem, de asemenea, de ce să ne temem de moarte, care este descompunerea compusului material din care suntem alcătuiţi, corp şi suflet, şi care nu este deci, decât privare de senzaţii. "Moartea nu înseamnă nimic pentru noi", căci atunci când suntem noi, ea nu este, iar când survine, noi nu mai suntem. Întrucât nu există lumea de dincolo, fericirea înţeleptului trebuie să se realizeze în această lume."

I think, therefore there is no god.
Cowboy
Banned
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #40 on: Monday, 31 August 2009, 02:21 »

Multam fain pentru "educatie" dar nu prefer sa cred ce imi spune orisicine...

Cum as putea eu sa neg existenta lui Dumnezeu?...cum as putea eu suflet creat de dumnezeu sa neg existenta lui dumnezeu si sa consider ca totul este nimik si nimik este totul...

La mine este invers,si anume : Dumnezeu este totul si nimik va ramane nimik pentru todeauna.

Sunteti tineri cu toti,aveti timpul necesar poate sa va caiti de aceste pacate foarte mari...nu va lasati impresionati de invatatura stiintei moderne si de altele care nu sunt de la om..mai degraba cautai sa intelegeti ca Dumnezeu este totul si inafara lui nu este nimik real chiar daca in aceasta lume totul pare real...

Nu vreau sa deranjez pe nimeni cu ce am zis.
Nu este o acuzatie aspra nimanui.
Nu este am zis ce am zis cu scopul de a deranja pe nimeni de pe acest site.

Asa cum voi simtiti cea ce simtiti eu simt cea ce simt.Slavit sa fie Dumnezeu.
toxicMDR
The Skeptic
Rezident/Rezidentă

It`s funny because ..

Ignore
« Reply #41 on: Monday, 31 August 2009, 02:29 »

Pai daca urasti stiinta fa asa: Inchide topicul asta, vinde calculator, tv, frigider si cam tot ce ai in casa realizat prin stiinta, banii primiti du-i la biserica sa ii foloseasca ei contra satanei apoi te duci in padure si nu mai apari in era moderna niciodata.

Si un fel de JET mai sociabil ... du-te la gara
  Cool

willmark01
Me hazn't has faith
Rezident/Rezidentă

Religion is indeed shocking

Ignore
« Reply #42 on: Monday, 31 August 2009, 02:30 »

Cowboy are dreptate!Cum indrazniti voi satane sa puneti sub indoiala cuv. domnului?O sa ardeti in ghena!Cowboy, d-zeu sa-i dea sanatate a spus o vorba sfanta si mare: d-zeu e NIMIC.
Cowboy, sentimentul nostru e reciproc LOL
Apropo, pe bune, aici conversezi pe un forum nu pe mess G100van1ul3!
mihai_1991
The anti-theist atheist
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #43 on: Monday, 31 August 2009, 02:36 »

Multam fain pentru "educatie" dar nu prefer sa cred ce imi spune orisicine...

Doar religia cere credinta fara cercetare.
Cum as putea eu sa neg existenta lui Dumnezeu?...cum as putea eu suflet creat de dumnezeu sa neg existenta lui dumnezeu si sa consider ca totul este nimik si nimik este totul...

Tu trebuie intai sa demonstrezi ca esti suflet creat de d-zeu; ce te face sa crezi asta si nu teoria naturalista (care aduce atat de multe dovezi? Cine spune ca "totul este nimic si nimic este totul"? In niciun caz eu.

Sunteti tineri cu toti,aveti timpul necesar poate sa va caiti de aceste pacate foarte mari...nu va lasati impresionati de invatatura stiintei moderne si de altele care nu sunt de la om..

Poate nu suntem tineri cu totii; oricum varsta e irelevanta.Atunci cand intelegi ca d-zeu nu poate exista, nu te mai gandesti la cainta.
mai degraba cautai sa intelegeti ca Dumnezeu este totul si inafara lui nu este nimik real chiar daca in aceasta lume totul pare real...

Dar daca dumnezeu nu este defapt nimic, cu toate ca lucrurile par foarte reale? Eu am vorbit multi ani cu peretii fiind crestin; lucrurile par incredibil de reale.Nu sunt.

Asa cum voi simtiti cea ce simtiti eu simt cea ce simt.Slavit sa fie Dumnezeu.

Argumentul experientei personale este absurd.Pt a dovedi existenta lui d-zeu trebuie sa gasesti o conditie ce poate fi indeplinita DOAR de el, iar apoi sa demonstrezi indeplinirea acelei conditii.Iar in cazul experientei personale e simplu ce anume poate produce respectivele sentimente: propriul psihic.
Hai sa iti dau un exemplu in care o persoana crede si simte existenta cuiva care nu a existat niciodata: unui copil, la varsta de 8 ani, ii este spus ca a avut un frate mai mare.Acest frate mai mare era foarte bun, il iubea foarte mult si a murit cand copilul era mic.Acel copil poate creste cu respectiva idee pana la 20 de ani, insa cu toate ca el simte dragoste pentru acel frate al lui, respectivul nu a existat niciodata.

PS: ca sa te convingi de ce nu exista dumnezeu, citeste (si ia in calcul) argumentele de aici .Adu contraargumente tuturor acelor argumente, dupa care mai discutam.
« Last Edit: Monday, 31 August 2009, 02:40 by mihai_1991 » Logged

I think, therefore there is no god.
Zeus
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #44 on: Monday, 31 August 2009, 08:15 »

...nu va lasati impresionati de invatatura stiintei moderne si de altele care nu sunt de la om..mai degraba cautai sa intelegeti ca Dumnezeu este totul si inafara lui nu este nimik real chiar daca in aceasta lume totul pare real...

Mda, caz clasic schizoid se pare, considera stiinta ca provenind de la Satana. Exact cum spune Logosfera pe blogul sau: "In timp ce crestinii afirma ca revolutia stiintifica si tehnologica este un produs al Satanei, comenteaza inflacarati pe forumuri folosind cele mai noi procesoare sau, mai rau, direct de pe telefonul mobil."

"It is not acceptable to have a religion where the alternative to faith is punishment - that's how you train dogs, not develop people." - Deng Min-Dao
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 16 Go Up Print 
« previous next »
Jump to: