Pacat ca sunt si astfel de oameni care isi neaga propriul creator,
te referi cumva la evolutie?

daca o veti tine tot asa nu il veti cunoaste niciodata pe Dumnezeu
te referi cumva la evolutie? deja avem o idee destul de buna despre "creatorul" nostru.
iar sufletele care v-au fost date de Dumnezeu
adica evolutia a produs niste creiere care sa ne dea senzatia ca avem suflet. Am inteles!
vor ajunge la judecata intr-o zi
daca nu ai grija cum treci strada ajungi la judecata numita selectie naturala!
iar de acolo in iad fara drept de apel inaintea unui Dumnezeu mare,
Somnul evolutiei naste monstri!
inaintea creatorului care a creat totul.
Ei nu chiar totul, doar cateva miliarde de credinciosi infideli creatorului!
Se cer tot timpul dovezi ca exista Dumnezeu,
de ce nu? in fond e cel mai mare si mai tare, tre sa fi lasat ceva urme pe unde a trecut!
se crede ca omul se trage din maimuta
"se crede" pentru ca s-a dovedit ca nu se trage din maimuta asa cum o stim noi azi.
sau este creat din te miri ce reactii ale universului sau mai stiu eu ce..dar numai Dumnezeu nu exista.
numai D-zeu si alte mii de alti zei, unul mai interesant ca altul, dar eu tot pe Greuceanu il prefer cand vine vb de basme!
Astea sunt radacinile pe care cel rau le-a implantat adanc in sufletul vostru si de care trebuie sa scapati.
Eu am scapat de cel rau pe la 13-14 ani si multumesc evolutiei ca mi-a dat capacitatea sa fac asta!
Cel rau va face sa va crede-ti destepti,atat de destepti incat nimeni sa nu va zica nimik...
Asta zicem si noi. Duhul cel rau va face sa va credeti destepti cand de fapt nu stiti ca Pamantul e rotund si nu acceptati dovezile care vi se aduc. Extrem de corect contraargument ti-ai dat in aceeasi fraza care contine si argumentul propriu-zis!
cel rau face minuni in viata voastra numai ca sa dovedeasca ca Dumnezeu nu exista..
cel rau face minuni in viata voastra numai ca sa dovedeasca ca evolutia nu exista..
nu dati oare si posibilitatea ca Dumnezeu exista..mergeti pe felul propriu de a judeca..
pai daca m-am trezit ca am un creier si nu stiam ce sa fac cu el, am zis ia sa judec eu putin sa vad ce iese! Praise the evolution!!!
Trebuie sa fim mai atenti la cea ce se intampla in jurul nostru,nu trebuie sa credem ca suntm a tot stiutori si gata..
si totusi putin mai sus spuneai ca:
Pacat ca sunt si astfel de oameni care isi neaga propriul creator,daca o veti tine tot asa nu il veti cunoaste niciodata pe Dumnezeu iar sufletele care v-au fost date de Dumnezeu vor ajunge la judecata intr-o zi iar de acolo in iad fara drept de apel inaintea unui Dumnezeu mare,inaintea creatorului care a creat totul.
vezi tu, noi nu stim nici macar aceste lucruri simple pe care tu pe predici aici. Si de aceea cautam sa aflam cat mai multe DAR, bazandu-ne pe dovezi! Si aici D-zeu, iadul si viata de apoi despre care stii cu siguranta ca exista, au o singura justificare: creierul low-IQ al omului primitiv + evolutia ulterioara.
Grija foarte mare.
Sau ce?