Pagina românească despre ateism
Thursday, 9 September 2010, 19:20 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   FORUM Help Search CHAT Login Register  
+-Articole şi resurse
[Ateu/Atee. Ateism.] [Iluştri necredincioşi] [Argumente ateiste] [Moralitate fără niciun dumnezeu] [Logică şi argumentare] [Cazierul religiei] [Comunitatea Ateistă]
« previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Atacurile la persoana si banarea aferenta  (Read 1406 times)
dak
Membru/Membră
**

Ignore
« Reply #30 on: Saturday, 23 January 2010, 10:47 »

Cand se adreseaza ca raspuns la spusele cuiva, se subintelege ca e relativ la spusele respective, nu relativ la alte spuse sau nespuse smile Nu si pentru cre(s)tinopati (relativ la, se subintelege)...
"Idiot" este la fel de relativ ca un ciocan in cap. Da, stiu...

Nu, e in sensul in care crezi tu, in care indivizii e mai probabil sa-si adreseze raspunsuri fara legatura cu spusele interlocutorilor, surreal style smile
Evident, nu e ala sensul la care m-am referit, ceea ce dovedeste ca sensul tau e relativ. Eu vorbesc de lumea reala.

Argumentul zicerii, tare argument...
Asta este o idiotenie. Ce zicere? Citezi din Biblie acuma? Numai "crestinopatii" am auzit sa foloseasca acest termen.

PS bong al maicutelor face referire la trasul de concluzii stil cre(s)tinopat (aka ilogic) iar cre(s)tinopat (relativ LA, se subintelege, NU relativ la) face referire la aceeasi chestie (pleonasm & co cu intentie de evidentiere)
Asta ce ai spus e relativ, nu? Sau spui ca tragi concluzii in stil cre(s)tinopat?
ruggedsoul
Guest

« Reply #31 on: Saturday, 23 January 2010, 14:40 »

"Idiot" este la fel de relativ ca un ciocan in cap. Da, stiu...
Sa mori tu. Si "idiotenie" nu e ?
PAI BA... dak... daca "idiotenie" se subintelege ca e relativ la ce a zis, si idiotenie <=> gandire idioata <=> om cu gandire idioata... tu suferi ? Nu vezi ca idiotenie relativ la ce a zis <=> gandire idioata relativ la ce a zis <=> om cu gandire idioata relativ la ce a zis ? Adica ca esti idiot relativ la ce ai zis...

Evident, nu e ala sensul la care m-am referit, ceea ce dovedeste ca sensul tau e relativ. Eu vorbesc de lumea reala.
Evident, vorbesti prostii...
Ori e mai probabil, ORI NU sa-si adreseze raspunsuri relativ la cele primite. Daca e, se subintelege, daca nu, nu se subintelege... intelegi ? Probabil tu nu

Asta este o idiotenie. Ce zicere? Citezi din Biblie acuma? Numai "crestinopatii" am auzit sa foloseasca acest termen.
Ce idiot. De ipse dixit gura ta n-a auzit ? Probabil iti imaginezi ca daca-ti dai cu spusul idiot, TU ARGUMENTEZI... Nu, nu ESTE o idiotentie, cum nici la dak avutul cu logica nu ESTE...

Asta ce ai spus e relativ, nu? Sau spui ca tragi concluzii in stil cre(s)tinopat?
Spun ca tu tragi concluzii in stilu-ti cre(s)tinopat mai ceva ca niste maici, si ca e relativ la ce-ai zis tu mai inainte, nu relativ la ce n-ai zis in somnul ratiunii...
dak
Membru/Membră
**

Ignore
« Reply #32 on: Saturday, 23 January 2010, 16:41 »

Sa mori tu. Si "idiotenie" nu e ?
PAI BA... dak... daca "idiotenie" se subintelege ca e relativ la ce a zis, si idiotenie <=> gandire idioata <=> om cu gandire idioata... tu suferi ? Nu vezi ca idiotenie relativ la ce a zis <=> gandire idioata relativ la ce a zis <=> om cu gandire idioata relativ la ce a zis ? Adica ca esti idiot relativ la ce ai zis...
Pai tocmai ca e. Si relativ la problema nu sunt idiot. Citeste inca o data si vezi de ce.

Ce idiot. De ipse dixit gura ta n-a auzit ? Probabil iti imaginezi ca daca-ti dai cu spusul idiot, TU ARGUMENTEZI... Nu, nu ESTE o idiotentie, cum nici la dak avutul cu logica nu ESTE...
URECHILE mele au auzit de ipse dixit, spre deosebire de tine. Mai mult, halucinezi ca eu imi imaginez ce aberezi acolo. Ai devenit is tu telepat omniscient dupa model cre(s)tinopat? Ia-o ca pe o intrebare... spre deosebire de tine eu incer sa nu imi imaginez idiotenii...

Spun ca tu tragi concluzii in stilu-ti cre(s)tinopat mai ceva ca niste maici, si ca e relativ la ce-ai zis tu mai inainte, nu relativ la ce n-ai zis in somnul ratiunii...
Corect, ipse dixit aberant crestinopat mai ceva ca la Ray Comfort. Probabil relativ.
Dar nu discut cu posibili creationisti ilogici. Si ca sa nu ma risc, bye...
ruggedsoul
Guest

« Reply #33 on: Sunday, 24 January 2010, 16:47 »

Adica daca eu n-as fi zis acum decat "ce idiotentii" nu s-ar fi subinteles ca ma refer la afirmatiile lui dak wallbash
Esti ok ma, stai linistit...
markmt
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #34 on: Sunday, 24 January 2010, 17:04 »

smile
In viata de zi cu zi multi iti vorbesc urat...
Chiar trebuie sa ne suparam daca cineva ne vorbeste urat pe un forum?!
donjoe
The Positive Atheist
Organizator
Veteran/Veterană

Ignore
« Reply #35 on: Sunday, 24 January 2010, 17:11 »

Nu, trebuie doar să-i banăm cu zâmbetul pe buze. Tongue

The Biggest Sci&Tech(-Related) News According to Me: http://www.twitter.com/donjoe
Adevaratul Histrion
Membru/Membră
**

Et in Romania EGO!

Ignore
« Reply #36 on: Sunday, 24 January 2010, 18:41 »

Nu, trebuie doar să-i banăm cu zâmbetul pe buze. Tongue
Nu pot fi banati pentru nimic sau pot fi banati pentru orice. Logic. Pentru mine cel putin, orice afirmatie pro religie este o injuratura. Nu ma poate insulta mai mult decit o face cind imi spune ca "exista dumne-zeu si trebuie sa crezi si tu in el ca altfel....". Faptul de a mi spune "idiotule" e insutit mai putin grav decit acela (implicit in misionarismul religios) de a dori sa ma transforme si pe mine in idiot. Adica in "credincios".

RELIGION STINKS
ruggedsoul
Guest

« Reply #37 on: Monday, 25 January 2010, 15:44 »

Nu, trebuie doar să-i banăm cu zâmbetul pe buze.

De ce sa inlatur un text care nu ma supara?
Pentru ce? Pentru ca Pitong? http://www.youtube.com/watch?v=rUs0Urxh4p8

Sa-l inlature cei pe care-i supara, folosind butonul special smile
markmt
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #38 on: Friday, 29 January 2010, 17:25 »

Aceeasi veche poveste:
Atacurile la persoana!...

In viata de zi cu zi multi "te ataca" si nu zici nimic!
Incerci sa vorbesti pe un forum, fara sa-ti dezvaluiesti identitatea, deci fara sa-ti prezinti "persoana", si mai ai tupeul sa pretinzi ca ai fost insultat personal?!...

Oamenii care te-au insultat nu te insulta personal pentru ca nu ti-ai dezvaluit persoana!

Mie mi s-a parut normal ca ceilalti sa-mi spuna ce cred ei despre ceea ce spun eu, fara sa ma supar indiferent ce cuvinte foloseau ei.

(Chiar si pe cele mai "nevinovate" forumuri cineva se simte ofensat de parerea altora!)
« Last Edit: Friday, 29 January 2010, 17:37 by markmt » Logged
Feynman
In esse
Organizator
Veteran/Veterană

Nihil curo de ista tua stulta superstitione

Ignore
« Reply #39 on: Friday, 2 April 2010, 11:10 »

Alsta a fost banata pentru ca a plusat la posturile unuia care se comporta, well, stiti voi cum, daca va uitati la ce posteaza...
Mi se pare cam nedrept.

"Nestiinta nu e o dovada, ignoranta nu e un argument" - Spinoza
godless1859
Veteran/Veterană

BLASFEMIA E SFÂNTĂ!

Ignore
« Reply #40 on: Friday, 2 April 2010, 11:53 »

Alsta a fost banata pentru ca a plusat la posturile unuia care se comporta, well, stiti voi cum, daca va uitati la ce posteaza...
Mi se pare cam nedrept.
Intr-adevar este. Dar na, a calcat in strachini.

Medic versus Cowboy - medicul isi pierde controlul. Era ceva normal. Cred ca din simpatie pentru Alsta, daca tot n-am voie sa atac persoana lui Cowboy o sa-l mai terfelesc putin pe Cristos. Doar are acelasi efect.

After coming into contact with a religious man I always feel I must wash my hands (Nietzsche)
Feynman
In esse
Organizator
Veteran/Veterană

Nihil curo de ista tua stulta superstitione

Ignore
« Reply #41 on: Friday, 2 April 2010, 13:56 »

E posibil ca respectivul sa nu fie credincios, ce doar un troll care se amuza... in acel caz nu are nici un efect pentru el.

"Nestiinta nu e o dovada, ignoranta nu e un argument" - Spinoza
SeamanaPreaMultCuNumeleBan-at
The Awesome Atheist
Rezident/Rezidentă

God is my groupie!

Ignore
« Reply #42 on: Monday, 5 April 2010, 18:58 »

Nu se pot implementa temporary bans, care sa depinda de insulta si de numarul de banari anterioare?

A \Theta E O \Sigma
Alpha Theta Epsilon Omicron Sigma
Admin
Administrator
Rezident/Rezidentă

« Reply #43 on: Monday, 5 April 2010, 19:10 »

Am luat în considerare şi ideea de ban temporar pentru a o folosi în viitorul text al Regulamentului, dar nu pentru insulte.
joyce
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #44 on: Monday, 5 April 2010, 19:13 »

Nuuuuuu smile  E bine asa cum e acum. Daca ar exista ban temporar(sa zicem, pe 30 de zile) ar trebui sa astepti 30 de zile ca sa poti post-a din nou pe forum.Ca la biserica:post si rugaciune treij' de zile pentru iertarea pacatelor biggrin Asa, iti faci alt cont, iti schimbi atitudinea si gata

Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost(Voltaire)
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print 
« previous next »
Jump to: