Pagina românească despre ateism
Monday, 6 September 2010, 23:02 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   FORUM Help Search CHAT Login Register  
+-Articole şi resurse
[Ateu/Atee. Ateism.] [Iluştri necredincioşi] [Argumente ateiste] [Moralitate fără niciun dumnezeu] [Logică şi argumentare] [Cazierul religiei] [Comunitatea Ateistă]
« previous next »
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Go Down Print
Author Topic: ,,Ateii s-au nascut, dar s-au nascut degeaba sau vin din maimutza?''  (Read 3777 times)
lemon
Mr. Silogism
Rezident/Rezidentă

Trollii: Eu ii ingras si adminul ii taie de Xmas.

Ignore
« Reply #75 on: Sunday, 7 February 2010, 15:58 »

In Heaven, all interesting people are missed

Isi cauta parteneri de joaca interesanti, de aia trage asa de noi. Pacat ca se va duce in iadul lui godless, Cel care a dat suflare de viata spermei si ovulului.

Dumnezeu nu isi face cont aici, ca internetul si energia electrica e lucrarea satanei. Mai ales ca pe forumul asta se aduna toate bioenergiile negative, mai trimite si niste pacatosi sa ne converteasca. Cruciada online, cu zbiciu.

"Adevarul e acru, dar sanatos!" (Maestrul Lemon)
mike
Veteran/Veterană

Ignore
« Reply #76 on: Sunday, 7 February 2010, 18:03 »

Pentru ca s-a luat de prietenul lui imaginar mrgreen

Voidship
Membru/Membră
**

Ignore
« Reply #77 on: Sunday, 7 February 2010, 18:21 »

pro_theo2010, ca sa intelegi de ce ateii nu cred in Dumnezeu, imagineaza-ti ca eu vin la tine si iti spun sa crezi in Zeus, dupa care iti prezint ca dovada Iliada si Odiseea, plus un vraf de Legendele Olimpului. Vei crede atunci in Zeus si vei accepta sa-i aduci ofrande si libatii? Nu cred. Ei bine, de aia nu cred nici eu in YHWH.

Dar nu asta e problema cea mare. Sa presupunem prin absurd ca exista Dumnezeu, Iisus, Sfantul Duh, ingeri, demoni, sfinti, moaste facatoare de minuni si asa mai departe. Sa presupunem ca noi, ca atei, ne inselam cand respingem credinta ca modalitate de aflare a Adevarului. Cu alte cuvinte, sa presupunem ca exista un zeu tiran care a creat universul si si-a creat si niste robi ca sa-l slaveasca, in grandomania lui (justificata, sa zicem, in contextul asta).
In condiitile astea, nu consideri ca e de datoria ta ca fiinta inteligenta sa iti doresti sa scapi de sub o tiranie prin definitie ANTIUMANA?
Iti dau tot eu raspunsul: nu, pentru ca ai fost indoctrinat de mic, si pentru tine sclavia e tot una cu dragostea. Esti un sclav bucuros sa fie sclav.
Felicitari.

Maybe godhood is simply another expansion of limits. Because our vision dims is no reason to conclude that infinity lies beyond.
markmt
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #78 on: Sunday, 7 February 2010, 20:14 »

Nici eu nu consider maimuta ca stramos al nostru, dar asta nu din cauza ca nu gasesc asemanari intre noi si maimuta (pentru ca exista multe) ci din cauza ca nu mi se pare corect sa insultam maimuta!
Maimuta nu ne e stramos pentru ca ne e contemporan.
Poate stramosul comun a fost doar o molecula neinsemnata, un mic virus cu genom ADN, care a ucis dinozaurii si pe urma, cleptoman cum era, a adunat pene, solzi sau par pe capsida...

Cat despre Iisus, ce mai maimutoti o fi fost cand se maimutarea prin templu!...
Daca evreii ar fi fost budisti probabil i-ar fi dat pace.
Dar surprinzator, evreii nu erau budisti si deci nu prea le placea cand le intra Iisus prin templu.

S-ai spui unui maimutoi ca e aproape om e o insulta la fel de mare pentru un maimutoi sau pentru un om cam la fel ca si cum le-ai spune ca sunt aproape porci.
« Last Edit: Sunday, 7 February 2010, 20:31 by markmt » Logged
Ingersoll
Veteran/Veterană

Ignore
« Reply #79 on: Monday, 8 February 2010, 10:30 »

Oamenii sunt maimute, dar creationistii nu au ajuns cu nivelul cunostintelor despre biologie la nivel gimnazial. In special mosii deliranti, gen Tutea.
Pezevenghiu
Rezident/Rezidentă

Ignore
« Reply #80 on: Monday, 8 February 2010, 13:48 »

atunci voi nu credeti in nimic?
Exista oameni care nu cred (in) nimic/ceva/orice
I can live with doubt, and uncertainty, and not knowing. I think it's much more interesting to live not knowing than to have answers which might be wrong. I have approximate answers, and possible beliefs, and different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything, and in many things I don’t know anything about, such as whether it means anything to ask why we’re here, and what the question might mean. I might think about a little, but if I can’t figure it out, then I go to something else. But I don’t have to know an answer. I don’t feel frightened by not knowing things, by being lost in a mysterious universe without having any purpose, which is the way it really is, as far as I can tell, possibly. It doesn’t frighten me.
Ce inseamna sa crezi in ceva?
De ce trebuie sa venerezi ceva?
Iisus si YHWH este una si aceeasi
Sa iau asta drept adevar doar pentru ca niste clerici au stabilit-o ca Adevar Suprem, Absolut si Universal (sic) la Nicea in 325?

If you could reason with religious people, there would be no religious people.
KITANA
Membru/Membră
**

Ignore
« Reply #81 on: Monday, 8 February 2010, 15:40 »

@theo
eu nu inteleg ceva, nici in ruptu' capului
crestinii o tot tin una si buna cu " sacrificiul lui gizas pt omenire" buuun, ok
daca era nemuritor si ramanea mort, deci implicit isi pierdea nemurirea, aia da sacrificiu
da' el fain frumos s-a trezit dupa 3 zile , deci NU A MURIT DE-ADEVARAT
si atunci care  WTF mai e sacrificiu?
 eu una n-am reusit niciodata sa inteleg de ce un "d-zeu bun si iubitor de oameni" si-a trimis propria odrasla la moarte sa salveze omenirea(??) daca e atotputernic de ce i-a mai trebuit mascarada asta?
daca stai bine sa te gandesti toata povestea e un bullshit da capo al fine fara nici un sens
 ewpu
repet CETATENI, GANDITI!
RELIGIA a indobitocit oamenii si a imbogatit popii-si aici nu ma poate contrazice nimeni

cetateni, GANDITI!
Feynman
In esse
Organizator
Veteran/Veterană

Nihil curo de ista tua stulta superstitione

Ignore
« Reply #82 on: Monday, 8 February 2010, 20:29 »

Chiar daca murea pe bune tot stupizenie e. Adica daca zeul lor nu e impotent, ce omnipotent, sau macar suficient de potent, ar fi putut sa rezolve "problema" si fara tapul ispasitor caracteristic populatiilor arhaico-rudimentaro-inculto-imbecile.

"Nestiinta nu e o dovada, ignoranta nu e un argument" - Spinoza
pro_theo2010
Membru/Membră
**

Ignore
« Reply #83 on: Monday, 8 February 2010, 20:48 »

teoria cu sclavia este o inventie stupida.Nimeni in anul 2010 nu poate fi obilgat sa creada...Nu mai exista inchizitie si o dovada a libertatii de opinie este ca exista acest forum si postarile anti-crestine....
Alsta
Banned
Membru/Membră
**

Ignore
« Reply #84 on: Monday, 8 February 2010, 20:53 »

Stupida...
Pai nu te ne spuneai de dumnezeul ala care vrea sa ne dam seama de diferenta dintre noi si el si sa cadem in c... de admiratie pentru asta?
Si faptul ca nu mai exista inchizitia se datoreaza unor oameni deschisi la minte, nicidecum cerstinilor.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
godless1859
Veteran/Veterană

BLASFEMIA E SFÂNTĂ!

Ignore
« Reply #85 on: Monday, 8 February 2010, 20:54 »

Nimeni in anul 2010 nu poate fi obilgat sa creada...
Cum crestine, tu nu o sa-ti indoctrinezi copiii, nu o sa-i ameninti cu Iadul si cu tortura eterna? Nu o sa-i bagi intr-o teminta intunecata si o sa-i torturezi pana la moarte, daca nu te asculta, asa cum sustine scriptura ta cacacioasa ca o sa faca dumnezeu, idolul si idealul tau moral?

After coming into contact with a religious man I always feel I must wash my hands (Nietzsche)
pro_theo2010
Membru/Membră
**

Ignore
« Reply #86 on: Monday, 8 February 2010, 20:57 »

nu ii torturez si nu ii amenint.ai o gandire de inchizitionist....wake-up....si Dumnezeu se scrie ca litera mare ....
Bezbojnicul
Organizator
Veteran/Veterană

Безбожник

Ignore
« Reply #87 on: Monday, 8 February 2010, 21:26 »

nu ii torturez si nu ii amenint.ai o gandire de inchizitionist....wake-up....si Dumnezeu se scrie ca litera mare ....
Şi propoziţiile se încep cu majusculǎ. Şi în limba românǎ se folosesc diacriticele. Din moment ce tu nu respecţi anumite reguli, nu poţi sǎ ai o atitudine moralistǎ şi sǎ pretinzi ca ceilalţi sǎ le respecte. Şi şi dacǎ le-ai respecta, acest forum îţi oferǎ libertatea de a scrie fǎrǎ sǎ respecţi tot felu de convenţii formale vizavi de limbǎ, atâta timp cât participanţii se înţeleg între ei. Aşa cǎ-ţi baţi gura degeaba.
Feynman
In esse
Organizator
Veteran/Veterană

Nihil curo de ista tua stulta superstitione

Ignore
« Reply #88 on: Tuesday, 9 February 2010, 00:18 »

dumnezeu nu e nume propriu, e halucinatie. Se scrie cu litera mica, exact cum se scrie si cre(s)tinopatie.

"Nestiinta nu e o dovada, ignoranta nu e un argument" - Spinoza
Ingersoll
Veteran/Veterană

Ignore
« Reply #89 on: Tuesday, 9 February 2010, 12:11 »

Logica crestina:

Rational: Nu cred in Astrologie. Sunt Aastrolog.
Crestin: Deci nu crezi in NIMIC? Nu crezi in IUBIRE? De ce nu te SINUCIZI? Ma voi ruga ascendetului tau in MERCUR pentru tine.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Go Up Print 
« previous next »
Jump to: